Om os - SUBARU Herning

Velkommen til Vest og Syd-Jyllands SUBARU center

Bilhus med entusiaster og specialister

I vor lokaler på Tjelevej præsenterer vi de nyeste modeller fra SUBARU. Vi byder vores kunder velkommen i hyggelige omgivelser med alle moderne faciliteter. Ligeleder har vi altid demonstrations-modeller stående til en givende prøvetur.

                           
I salgsafdelingen møder du indehaver Ole Schou-Jensen, som er specialuddannet til at yde dig den bedste SUBARU rådgivning.

At føle sig tryg som kunde og få opfyldt præcis sine forventninger og ønsker, når der vælges en ny SUBARU, er en hjertesag for os. 
Vores mekanikere har et moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet med special uddannelse hos Subaru Nordic i Sverige, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. 
Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Vi er et energisk hold af bilentusiaster der har en ting til fælles: Vi er allesammen tossede med den japanske kvalitet fra SUBARU


 

 

Holdbarheden selv - Ny SUBARU Forester - 
OGSÅ som VAN ( gule / papegøje  plader)

1. TEST AF FORESTER DIESEL CVT -2015 modeller

---------------------------------------------------------------------

Se seneste SUBARU prislister her

 

BOOK en prøvetur hos os telefon 2222 1717 - SUBARU SKAL OPLEVES

 

Subaru er kendetegnet ved ikke at gå på kompromis med kvalitet og teknisk viden. Den japanske filosofi der skaber fundamentet for Subaru er med til at sikre at kvaliteten er i top, i hvert led i produktionskæden. Subaru bliver derfor ikke produceret på licens i alverdens afkroge for at gøre produktet billigst muligt, derimod bliver Subaru skabt i Japan, og det må siges, at Subaru har skabt nogle af de mest pålidelige biler du kan stifte bekendtskab med i dag.

Subaru-forhandler med mange modeller

Leder du efter en lokal og erfaren Subaru-forhandler? Schou-Jensen Biler A/S forhandler det japanske bilmærke Subaru og det har vi med stolthed gjort siden 2014. Vi er en Subaru-forhandler med bred viden omkring det japanske bilmærke, og vi har mange forskellige modeller. Derfor er vi sikre på, vi kan finde den model, der matcher dine behov. Kom forbi og prøv en af vores mange Subaruer.

       En bil af høj kvalitet hos din Subaru-forhandler

       Siden den første Subaru blev lanceret i 1958, er det kun gået fremad for mærket.
       I dag produceres over 900.000 biler årligt. Ved at købe din næste bil hos en
       Subaru-forhandler får du en lang række fordele. 

       Subaru er et miljøbevidst bilmærke, som går ind for at reducere mængden
       af affald markant, når bilen produceres. Det samme gælder selvfølgelig, når bilen
       har haft sit liv. ​
       Det fremmer bibeholdelse af naturmateriale og energiressourcer. Derfor er vi stolte
       af at være Subaru-forhandler, og vi ved, at Subaru er en bil, der er miljørigtig
       og af høj kvalitet.

       Kontakt os og prøv en bil i dag

       Vi lader dig selvfølgelig prøve en af vores Subaruer, så du kan få en god oplevelse
       og en fornemmelse af bilen. Vi guider dig selvfølgelig frem til den model,
       der matcher dine krav og behov, både med hensyn til udstyr og pris.
       Kontakt os som din Subaru-forhandler i dag. Vi kan fanges på telefon 2222 1717

 

NY SUBARU LEVORG - Sikker Familiebil med ekstra køreglæde

Den nye Subaru Levorg er en sportskombi med god plads, masser af køreglæde og et prisvindende design. Undervognen kommer fra sportsvognen Subaru WRX STI. Turbo-boxermotoren med direkte indsprøjtning er nyudviklet.

Subaru Levorg kombinerer det bedste fra to verdener og gør det med ét slag inspirerende at køre i en praktisk hatchback. Levorg er lidt større end tredje generations Subaru Legacy og Volvo V60, klassens bestseller. Den er praktisk indrettet og rummer hele 522 liter bagage.

Under hjelmen har Subaru Levorg en 1,6-liter turboboxer med direkte indsprøjtning, som leverer 170 hk og 250 Nm. Motoren stammer i lige linje fra den kraftfulde 2-liter motor, der sidder i Forester XT. Gearkassen er et 6-trins Lineartronic automatgear, som kan betjenes via paddles ved rattet. Forprogrammerede geartrin giver god føling med accelerationen.

Ekstraordinær komfort og sikkerhed
Interiøret i Subaru Levorg udstråler sportsvogn med skålformede sæder og et D-formet rat, som er overtaget fra WRX STI. Styringen er præcis og neutral, og Active Torque Vectoring understøtter førerens ønsker ved at sende bilen i den retning, som rattet drejes.

Udviklingsingeniørerne hos Subaru går langt, når det gælder om at forebygge uheld. Levorg 1.6 GT S har som første Subaru SRVD (Subaru Rear Vehicle Detection). Et radarbaseret system, som holder øje med den blinde vinkel og advarer ved fare. De samme sensorer anvendes til RCTA (Rear Cross Traffic Alert), som aktiveres, når bilen sættes i bakgear. Systemet scanner bag bilen og advarer om tværgående trafik.

Levorg får også adaptivt fjernlys, som automatisk blænder ned ved modkørende trafik. Læg dertil automatisk nedblænding af bakspejl samt aktivering af havariblinket ved en kraftig nedbremsning.

Fra modelår 2017 har Levorg også EYE-SIGHT sikkerheds system, med aut nødbremse, adaptiv fartpilot.

Den japanske NCAP-organisation har tildelt Subaru Levorg den højeste rating – 40 point ud af 40 mulige – for sin overordnede sikkerhed. Derudover har Japan Industrial Design Promotion (JDP) præmieret bilen med "Good Design Award 2014".

Subaru Levorg – navnet er afledt af LEGACY REVOLUTION TOURING –

  

  

Hos Subaru mener vi, at den eneste
gode ulykke er den, der aldrig sker.

 
   

------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du at indgive en klage, kan det gøres via Ankenævn for biler. www.bilklage.dk

Åbningstider

ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED SALGSAFDELING
Mandag - torsdag 07:45 - 15:45 09:00 - 17:00
Fredag 07:45 - 15:15 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket 11:00 - 16:00

 

Kontakt os

Loading...