SUBARU - ustoppelig ! 

Det er ingen tilfældighed, at SUBARU igen og igen topper listen over de mest tilfredse bilejere verden over.

Viljen til at gå egne veje og skabe biler, hvor langtidsholdbar teknologi forenes med miljø, ekstreme præstationer og høj sikkerhed, gør japanske SUBARU til en unik biloplevelse.

Gennem årene har designerne hos SUBARU perfektioneret det koncept, der har kendetegnet mærket hele vejen igennem: Boxermotor og symmetrisk firehjulstræk; en kombination der takket være boxermotorens lave tyngdepunkt og permanent firehjultræk sikrer optimal vejbeliggenhed - no matter what.

En SUBARU skal opleves og køres - så ved du hvad unik køreglæde er. 

VELKOMMEN HOS Bil-Centrum SCHOU-JENSEN A/S 
- SUBARU i Herning
SALG og SERVICE - ORIGINALE RESERVEDELE 
- telefon 2222 1717

Garantier

Vi tror på vores biler. Derfor har vi også en omfattende garantipakke.

3 års nybilsgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

3 års lakgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

3 års elektronikgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

12 års garanti mod rustgennemtæring

3 års Euro assistance

*********************************************

Gå til Subaru.dk her

Subaru udvikler elbil

Ved at videreudvikle sin platform SGP vil Subaru i et joint venture udvikle en firehjulsdrevne elbil med solid state-batterier. Der forventes en fremvisning af bilen, i forbindelse med de Olympiske Lege i Tokyo næste år.

Den nye bil er baseret på Subaru Global Platform, som vil blive videreudviklet og bære navnet E-TNGA. Platformen vil være skalerbar for at kunne bære andre karosserivarianter og modeller i større segmenter i fremtiden. Subaru vil også tilpasse sit firehjulstræk til den nye elbil.

Solid state-batteriet udvikles i joint venture med blandt andre Panasonic. Teknologien giver store fordele i forhold til de aktuelt dominerende lithium-ion-celler. Ikke mindst hvad angår opladningstid, kapacitet, vægt og varmebestandighed.

- Dette det andet skridt i vores rejse til en højere grad af elektrificering er velkommen og viser med stor tydelighed, at Subaru fortsat investerer efter efterspørgslen i Europa, siger Christer Blomdell, CEO for Subaru Nordic.

Joint venture selskabet omfatter blandt andre Panasonic, Toshiba, Toyota og BYD

-----------------------------------------------------------------------------

Video om Subaru Forester fra Youtube