SUBARU - ustoppelig ! 

Det er ingen tilfældighed, at SUBARU igen og igen topper listen over de mest tilfredse bilejere verden over.

Viljen til at gå egne veje og skabe biler, hvor langtidsholdbar teknologi forenes med miljø, ekstreme præstationer og høj sikkerhed, gør japanske SUBARU til en unik biloplevelse.

Gennem årene har designerne hos SUBARU perfektioneret det koncept, der har kendetegnet mærket hele vejen igennem: Boxermotor og symmetrisk firehjulstræk; en kombination der takket være boxermotorens lave tyngdepunkt og permanent firehjultræk sikrer optimal vejbeliggenhed - no matter what.

En SUBARU skal opleves og køres - så ved du hvad unik køreglæde er. 

VELKOMMEN HOS SCHOU-JENSEN BILER A/S 
- SUBARU i Herning
SALG og SERVICE - ORIGINALE RESERVEDELE 
- telefon 2222 1717

Garantier

Vi tror på vores biler. Derfor har vi også en omfattende garantipakke.

3 års nybilsgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

3 års lakgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

3 års elektronikgaranti (eller 100.000 km hvad som nås først)

12 års garanti mod rustgennemtæring

3 års Euro assistance

*********************************************

Gå til Subaru.dk her

Også Amerikanske Subaru-ejere er tilfredse bilkunder

I sidste uge af august afslørede American Customer Satisfaction Index, at amerikanerne ikke er særligt tilfredse med deres egne bilmærker. I den anden ende af undersøgelsen bemærker vi, at Subaru kun er et enkelt point fra at have Amerikas mest tilfredse bilejere.

Subaru’er går som varmt brød i USA. Sidste år kunne mærket notere en fremgang på godt 26 procent. Sammenlagt blev der solgt 424.863 nye Subaru’er i USA. 

Nu viser det sig også, at de amerikanske Subaru-ejere er vældigt tilfredse med deres biler. Kun et enkelt point adskiller Subaru fra førstepladsen i den prestigiøse undersøgelse, som toppes af Mercedes-Benz. Undersøgelsen viser også, at Subaru-kunder er blandt de mest loyale i branchen.

American Customer Satisfaction Index bygger årets statistik på interview med 4360  tilfældigt udvalgte bilejere, som har evalueret deres seneste bilkøb. Undersøgelsen kan sammenlignes med AutoIndex, hvor S

Video om Subaru Forester fra Youtube